Ultima saptamana de inscrieri cu taxa redusa la SAD 2016

Cea mai importanta conferinta interdisciplinara pe tema stresului, anxietatii si depresiei a intrat pe ultima suta de metri. Pana pe 25 aprilie (inclusiv) cadrele medicale pot achita taxa redusa la SAD 2016. 

Lista completa a lectorilor confirmati poate fi consultata pe http://despre-depresie.ro/program/

Printre temele care vor fi abordate in plen se numara: neurobiologia depresiei, stresul profesional si cuantificarea lui, somatizarea: interferente si delimitari conceptuale in patologia psihiatrica, depresia-o boala care nu se rezuma doar la creier si studiu de caz: criza miastenica cu tulburare depresiva majora concomitenta, colaborare psihiatrica si neurologica, impactul comorbiditatilor somatice la pacientul depresiv, afectarea functionalitatii in depresie, abordare bespoke in cazul unui pacient cu tulburare de anxietate si alte comorbiditati psihice-studiu de caz, evaluarea si managementul distresului tumoral, comorbiditatea tulburarilor de alimentatie cu cele depressive-diagnostic diferential si abordare psihoterapeutica specifica, stresul, sindromul de burn-out si nutritia mentala, ratacit printre simptome, interventia in criza, hipercortidismul endogen si tulburarile neuropsihiatrice asociate.

Taxele de participare pentru medici si farmacisti sunt cuprinse intre 130 lei si 160 lei, pentru psihologi/psihoterapeuti intre 150-180 lei, iar pentru asistenti si rezidenti intre 80 si 100 lei. Toate taxele sunt reduse pana pe 25 aprilie 2016. Pentru inscrieri: carmen.stuparu@houston.ro , 0725.221.018, http://despre-depresie.ro/inscriere