Inscrieri

NUME/PRENUME (obligatoriu)

MAIL (obligatoriu)

TELEFON (obligatoriu)

JUDET (obligatoriu)

LOCALITATE (obligatoriu)

INSTITUTIE (obligatoriu)

ADRESA INSTITUTIE (obligatoriu)

GRAD PROFESIONAL (obligatoriu)

SPECIALIZARE (obligatoriu)

CNP - Se solicită pentru validarea certificatului de participare de către Colegiu Farmacistilor (OBLIGATORIU DOAR PENTRU FARMACISTI/ASISTENTI)

CUIM (Cod unic de identificare membru - doar pentru medici) - Se solicită pentru validarea certificatului de participare de către Colegiul Medicilor (OBLIGATORIU DOAR PENTRU MEDICI)

Cod parafa (doar pentru Psihologi) - Se solicită pentru validarea certificatului de participare de către Colegiul Psihologilor (OBLIGATORIU DOAR PENTRU PSIHOLOGI)

Selectați tipul facturii:

Pentru factură pe Persoană juridică completați câmpurile de mai jos:
Nume-firmă
CIF-firmă
Adresă-firmă

Observatii

Termeni si Conditii

Plata taxei de participare: Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010 deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI 25249091, J40/3074/09.03.2009. După plată, vă rugăm să ne trimiteți o copie după OP pe e-mail la andrei.lipet@houston.ro sau pe fax la 021-317.09.43.

Pentru detalii suplimentare: Andrei Lipeț 0756.055.501
Accesați pagina pentru taxe eveniment: Taxe SAD

SC Exclusiv Houston Npa SRL (Houston Npa) respectă legislaţia română în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în speţă Regulamentul European 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Pentru mai multe detalii legate de GDPR va rugam sa accesati GDPR Houston NPA