Scrisoare de multumire

Conferinta Nationala “Stres, Anxietate, Depresie (S.A.D)”

Editia II – Complicatii si comorbiditati

13-14 mai 2016, Bucuresti

www.despre-depresie.ro

Cu deosebita placere va scriem aceste randuri de multumire pentru ca ne-ati fost alaturi la cea de-a doua editie a manifestarii stiintifice nationale “Stres, Anxietate, Depresie (S.A.D). Editia II – Complicatii si comorbiditati”, eveniment conceput si organizat de compania de comunicare medicala Houston NPA.

Pe parcursul celor 2 zile de lucrari (13-14 mai), va anuntam ca simpozionul a reunit aprox 400 de participanti (medici, farmacisti, asistenti, psihologi, studenti), confirmand nevoia de informare a comunitatii medicale asupra unui subiect deosebit de actual si complex. Editia 2016 s-a axat pe complicatiile si comorbiditatile pacientilor cu tulburari psihice, pornind de la observatia ca numarul consultatiilor cerute de medicii cu specialitatea psihiatrie catre alti medici (si invers) a crescut considerabil.

Pe agenda evenimentului s-au aflat 20 teme, acestea fiind sustinute de lectori din mai multe specialitati medicale implicate in diagnosticarea, tratarea si monitorizarea pacientilor cu depresie (psihiatrie, medicina de familie, endocrinologie, medicina interna, geriatrie si gerontologie, neurologie, urologie) si conexe (psihologie, psihoterapie, sociologie). Volumul de rezumate poate fi descarcat accesand link-ul https://goo.gl/1MhzyP (Link-ul este valabil pana la data de 24 mai).

Datorita conceptului, precum si eforturilor organizatorilor si lectorilor care au contribuit activ la realizarea unui program de interes, medicii au beneficiat de 12 credite EMC, farmacistii de 16 EFC, psihologii de 5 CoPsi. Creditele oferite de Ordinul Asistentilor sunt inca neanuntate.

Diplomele EMC, EFC, de studenti si adeverintele pentru psihologi au putut fi ridicate sambata (14 mai), incepand cu ora 14, fapt prevazut in program inca dinainte de eveniment. Diplomele neridicate de participanti sau cele care au ramas nescrise vor fi trimise prin curier la adresele mentionate in formularele de inscriere. Va asiguram ca toate vor ajunge la destinatie. In cazul in care aveti nevoie de ele mai devreme, le putem scana si trimite pe email. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create la eliberarea diplomelor si va multumim pe aceasta cale pentru intelegere!

Va multumim dvs pentru sustinerea acestei manifestari, precum si organizatiilor, institutiilor medicale partenere pentru implicare si companiilor sponsor care au facut posibila organizarea acestui eveniment la care ati participat.

Speram ca v-au placut surprizele pregatite de organizatori la aceasta editie a SAD: televoting-ulfacilitarea grafica a tuturor prezentarilorshow-ul trupei de improvizatie Obligo si tombolele cu premii.

Pentru amintiri din cadrul evenimentului va invitam sa urmariti site-ul www.despre-depresie.ro si pagina de Facebook https://www.facebook.com/events/556563577843427/ , care vor fi actualizate in cel mai scurt timp cu: prezentarile facilitate grafic de catre Adi Popa, interviuri cu lectorii, fotografii si alte informatii centralizate post-eveniment incepand cu data de 18 mai.

Pentru a aprofunda informatiile transmise in cadrul SAD, Houston NPA va ofera in acest an posibilitatea de a descarca prezentarile lectorilor care si-au dat acceptul de a fi distribuite participantilor. Pentru download, click pe link-ul urmator: https://goo.gl/0EBXFh (Link-ul este valabil pana la data de 22 mai).

Speram ca veti accepta invitatia noastra si la viitoarele editii ale Conferintei SAD, dar si la alte proiecte medicale derulate de Houston NPA. Deoarece ne propunem sa imbunatatim permanent formatul si modul de lucru, vom aprecia orice mesaj de feedback din partea Dvs., pe care va invitam sa il transmiteti pe email la simona.oprea@houston.ro.

Cu multumiri,

  • Dr. Maria Mihaela Szerac, Moderator SAD & Director General Houston NPA
  • Simona-Iozefina Oprea, Project Manager SAD & PR Manager Houston NPA
  • Carmen Stuparu, Responsabil Participanti SAD & Coordonator evenimente Houston NPA

Concept&Management eveniment: Compania de comunicare medicala Houston NPA

Sponsori: KRKA, Servier, Angelini, Biofarm, Polisano Pharmaceuticals, Boiron, Omega Pharma, Core Invest, Zepter, Editura ALL.

Parteneri Oficiali: Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia Bucuresti, Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa IRPI, Platforma Depresiv.ro, Centrul pentru inovare in domeniul medical – Inomedica.houstonnpa